Ganoderma kávés cukorka: DXN Zhi Ca Plus

A DXN Zhi Ca Plus egy finom aromás ganodermás kávés cukorka. Ha nincs idő kávézni, akkor a DXN Zhi Ca Plus nagyon hasznos, hiszen nem kell hozzá vizet forralni, bögrét vagy csészét fogni is mosogatni. Akár autóvezetés vagy munka közben is be lehet kapni.

Kedvezményes vásárlás

Ez a lúgosító kávéscukorka válogatott prémium minőségű brazil Arabica kávébabból készült 100% bio Ganoderma kivonattal. A DXN Zhi Ca Plus az egészséges édességfogyasztás kellemes érzésével tölt el, miközben energizál.

Csomagolás mérete: 10 tasak x 9,5 g

Összetevők: kávé kivonat, Ganoderma kivonat, tejpor, nádcukor, növényi tejpor, magnézium-sztearát.

Ganoderma gyógygombás kávés cukorka: egészséges kávé-energia mindenhol

A DXN Zhi Ca Plus, a Ganoderma kávés cukorka a barátod, amikor nem tudsz kávét inni, de friss, egészséges energiára van szükséged.

Pecsétviaszgombás kávéscukorka: barát a zsebedben mindenhol

A DXN Holdings Berhad cég pecsétviaszgomba kivonatos kávé-cukorkájának neve Zhi Ca Plus. A „Zhi” a Lingzhi-ből származik, a Ganoderma lucidum gyógygomba kínai elnevezéséből. A Ca a koffein angol megfelelőjének (caffeine) rövidítése.

Ganoderma kávés cukorka: a lúgosító energizáló édesség
A DXN Ganoderma kávés cukorka tökéletes olyan helyzetekhez, amikor nem tudok magamnak készíteni egy jó csésze egészséges kávét.

Ez a DXN Ganoderma lucidum gyógyombás termék egy ízletes, aromás kávés cukorka, amely azoknak a fogyasztóknak készült, akik nem akarnak fehér kristálycukrot fogyasztani. Ez az ízletes kis cukorka nádcukrot tartalmaz, csakúgy, mint az összes többi DXN egészséges kávékülönlegesség. A DXN Zhi Ca Plus, a ganodermás kávés cukorka válogatott prémium minőségű brazil Arabica kávébabból készül, 100% hatóanyag tartalmú bio Ganoderma kivonattal. A DXN Zhi Ca Plus biztos, hogy elnyeri az édesszájúak tetszését, mert nem csak finom, de fogyasztása után energikusabbnak érzi magát az ember.

„A Ganoderma kávés cukorka tökéletes olyan helyzetekhez, amikor nem tudok magamnak készíteni egy jó csésze egészséges DXN kávét.”

A Ganoderma gyógygombás kávéscukorka ugyanolyan hatást gyakorol, mint a ganodermás kávé?

Igen, de egy darab cukorka nem egyenlő a DXN kávé egy adagjával. Hogy őszinte legyek, megpróbáltam kiszámolni, hogy hány darab Ganoderma kávés cukorka felel meg egy csésze DXN Lingzhi Coffee 3 az 1-bennek, de összezavarodtam. Igen, az szent, hogy nem vagyok egy matekzseni, ha-ha! Egyébként a saját tapasztalatom szerint körülbelül 3 darab DXN Ganoderma kávés cukorka ugyanazt a „munkát végzi”, mint egy adag DXN Ganoderma kávé. Szerencsére, mivel ez a kis édesség tartalmazza a gyógynövények királyát is, ezért lúgos hatású, nem okoz gyomorégést és szabályozza az alacsony és a magas vérnyomást is.

DXN Zhi Ca Plus: Street Workout (Calisthenics) edzésem utáni jutalom:

 

DXN Ganoderma kávés cukorka: Ha úgy érzed, megveszel egy jó kávéért, de éppen nem tudsz inni egyet

Azt hiszem, a Ganoderma kávés cukorkát azokra a „vészhelyzetekre” találták ki, amikor nagyon szeretnél meginni egy csésze finom kávét, de olyan helyen vagy helyzetben vannak, amikor egyszerűen nincs az embernek ideje és helye főzni, vagy udvariatlan vagy helytelen lenne. Mégis szükséged van egy kis koffeinre, hogy áthidald az ebéd utáni kajakómát.

Lehet, hogy éppen az életed és a biztonságod múlik a kávédon, miközben vezetsz, és álmosnak érzed magad (akkor állítsd meg a kocsidat, ne kockáztass). Ekkor van a legjobb alkalom a zsebbe vagy a táskába nyúlni. Fogok egy csomag DXN Zhi Ca Plus-t, felbontjuk és bekapok egyet kis gombáskávés édességet a számba.

A Ganoderma kávés cukorkát „kocsikázós cukorkának” is nevezem, mert az autómban is van egy csomag. Finom íze édessé teszi az utazást – vagy a munkába ingázást -, és segít jobban a forgalomra koncentrálni. Nem kell aggódnom attól, hogy ideges leszek-e tőle, mint a hagyományos kávétól, amely nem tartalmaz hozzáadott Ganodermát. Ez az egészséges kávé-cukorka egyensúlyban tartja a testemet és a vérnyomásomat. Soha sem tapasztalok kellemetlen szívdobogást tőle.