Ganodermás szójás lúgosító fitnesz ital: DXN NutriZhi

Ez a tápláló lúgosító DXN ital kiváló minőségű szójabab, maláta és 100% organikus Ganoderma micélium kivonatok felhasználásával készül.

Az ínyencek és az édességek szerelmesei is beleszeretnek a krémes NutriZhi ™ szójaitalba, finom malátás aromával.

Kedvezményes vásárlás

Csomagolás mérete: 20 tasak x 30g

Hogy fogyasszuk: Csak adjon hozzá egy tasak NutriZhi-t 150 ml forróvízhez, keverje el. A gyerekekkel együtt az egész család számára kiváló mindennapi finom, egészséges ital.

Összetevők: Ganoderma micélium por, instant szójababpor, maláta kivonat, növényi tejpor, nádcukor, Omega 3, Omega 6 és lecitin.

Ganodermás-szójás lúgosító és kiegyensúlyozó fitness ital: DXN NutriZhi

Táplál és lúgosít egyszerre a Ganoderma gyógygomba kivonatot tartalmazó szójás fitness ital, a DXN Nutrizhi. Egy egészséges shake az édességek kedvelőinek.

A DXN Nutrizhi, amint neve is mutatja, egy tápláló és lúgosító pecsétviaszgombás szója tartalmú fitnesz ital. Az elnevezés a táplálkozásból (nutríció) és a Lingzhi-ből származik, amely a Ganoderma lucidum gyógygomba kínai neve.

Lúgosító wellness ital Ganodermával, szójával és malátával
DXN NutriZhi wellness ital Ganoderma kivonatból, malátából és szójababból

 

Milyen ízű ez a Ganoderma szója fitnesz ital?

Testépítő és fitnesz-shake-ekkel, turmixokkal kapcsolatban hallottam és tapasztaltam, hogy ezek nem mindig olyan finomak, függetlenül egyéb egészségügyi előnyeiktől. Jó hírem van: a DXN NutriZhi finom, így nem kell aggódnia a kellemetlen nyers tojásszerű utóíz miatt. Számomra vanília aromája van, bár nem adják hozzá.

Hogyan adagoljuk a DXN NutriZhi-t?

Úgy készítem el, hogy körülbelül 2 deci vízhez hozzáadok egy tasakkal ebből a Ganoderma gombás szója fitnesz italból. A Nutrizhi íze meleg és a hidegvízzel is nagyon rendben van, ez csak a hangulatomtól vagy az évszaktól függ.

Hogyan kell elkészíteni ezt a lúgosító wellness italt?

Kétféle módon fogyasztom:

DXN NutroZhi forrón:

Ha forrón akarom inni, akkor egy egyszerű bögrét vagy poharat használok. Finomabbnak tűnik az ital átlátszó pohárban. Egyszerűen addig keverem, amíg az instant italpor fel nem oldódik a vízben.

DXN NutriZhi hidegen:

Ha hideg turmixot szeretnék, főleg tavasszal és nyáron, könnyebben oldom fel az italport, ha egyszerű, szélesebb „szájjal” ellátott műanyag palackot vagy speciális „shaker”-t használok. Körülbelül 10 másodperc rázás a trükkje a NutriZhi hidegen való elkészítésének. A Ganoderma kávét és a kakaót is így készítem, főleg, ha nem vagyok otthon. Csak egy nagyobb nyílással rendelkező műanyag palackra van szükségem, hogy először DXN kávét és DXN CocoZhi-t öntsek bele kényelmesen, anélkül, hogy kiönteném, majd egy kis vizet. A módszer egyszerű és nagyszerű, és fantasztikus, hogy bárhová magammal vihetem a jeges kávémat vagy a NutriZhi-t egy flakonban, mint például az ásványvizet.

A DXN vállalat csak a legfinomabb alapanyagokat használja

Igényes, jó értelemben vett válogatós barátaim számára jó hírem van: mint mindig, a pecsétviaszgombás szója fitnesz ital esetében is a szigorú minőség az első. Ez a DXN tápláló ital kiváló minőségű szójabab, maláta és 100% organikus Ganoderma micélium kivonatok felhasználásával készül. Az ínyencek és édességek szerelmesei is tuti, hogy beleszeretnek a krémes NutriZhi ™ szójaital finom malátás aromájába.

Velem már megtörtént, ahogy ezt a személyes termékekvideóm itt bizonyítja: