Ganodermás kakaós kávé egészségtudatos ínyenceknek: DXN Zhi Mocha Megapack

DXN stílusú Mocaccino, válogatott kávébabból készült instant brazil arabica kávéporból, Lingzhi gyógygomba kivonatból és kakaóporból készült. Ha édesszájú vagy, ez a Megapack-os DXN Zhi Mocha kakaós lúgosító kávékülönlegesség nagyon jól jön otthon! Összetétele és íze teljesen azonos a tasakos kiszerelésű Zhi Mocha-val.

Kedvezményes vásárlás

Ganodermás kakaós kávé egészségtudatos ínyenceknek nagy szerlésben: DXN Zhi Mocha Megapack

Ganodermás kakaóskávé: amikor a kávé és a kakaó világa találkozik, és ebből a kölcsönhatásból valami csodálatos születik.

A ganodermás kakaóskávé egyszerűen magával ragadott, amikor először megkóstoltam. Igazi remekművet alkotott dr. Lim, a DXN vállalat vezérigazgatója és alapítója. A Zhi Mocha egy Mochaccino DXN stílusban. Válogatott brazil arabica kávébabból készült instant kávépor, kakaópor és Lingzhi gyógygomba kivonat keveréke. Ha édesszájú vagy, ez a Megapack kiszerelésű DXN Zhi Mocha nagyon jól jön otthon!

Itt látható a ganodermás forró csokoládés személyes DXN termékélmény videóm otthon a konyhámban:

 

A DXN Zhi Mocha megapack-verziója gazdaságosabb, mint a tasakos verzió?

Az 1 kg-os Megapack kilogrammonként kicsit kevesebb pénzbe kerül, mint ennek az egészséges kávénak a tasakos változata. Az én esetemben, mivel elég mohó vagyok, aki nem mindig ismeri az édességekkel kapcsolatos határokat, a DXN Zhi Mocha Megapack alumínium fóliatasakja hamarabb kiürülhet, mintha a 20 tasakos változatot ittam volna.

Miért? Esetemben a válasz az, hogy sokszor 2 vagy 3 adag Zhi Mocha-t iszom egy 5 decis bögréből egy adag helyett egy 2 decis pohárból. Ezt a tasakos Zhi Mocha-val is megtettem: 2 tasak instant Ganoderma gombás kakaós kávét öntöttem a bögrémbe. Tehát az én esetemben, ha édességekről és DXN kávéról van szó, sokszor nincs megállás. De általában véve a Megapack gazdaságosabb lehet, még nekem is. Jelenleg, körülbelül 2 hete, csak 1 adag Zhi Mocha-t ittam meg a Megapack-ból mérve. Tehát nem meglepő, hogy a kávé adagolása a hangulattól is függ, és természetesen az energiaszint növelésének szükségességétől. Az adagolásról és az adagokról jut eszembe:

Mennyi egy adag ganoderma gombás kakaóskávé a DXN Zhi Mocha Megapackből?

2 evőkanál egy adag ebből az instant pecsétviaszgombás kakaóskávéból. Kb. legfeljebb 2 deci víz hozzáadásával iszom. Ez az a típusú DXN kávé, amely akkor a legjobb, ha nincs túlhígítva. A hozzáadott víz mennyisége a személyes ízléstől is függ. Például a szponzorom egy csészényi forróvízzel issza, csakúgy, mint a DXN Lingzhi Coffee 3 az 1-bent.

Ha már a DXN kávéadagokról beszélünk: még mindig nagy lábon élek! Nincs elég nagy bögre a Zhi Mocha adagomhoz! 🙂