Az ecet, mint lúgosító
A DXN Vinaigrette egy ecet, melyet a vörös rizs erjesztésével állítanak elő és pecsétviaszgomba kivonatot kevernek hozzá. A pecsétviaszgomba fantasztikus lúgosító hatással rendelkezik, ezzel még jobban felturbózva a Hong Qu szintén lúgosító hatását.
Az ecet előnyei
Az ecetsav miatt savanyú ízű ecet hatékonyan járul hozzá a kalóriák elégetéséhez. Energiát biztosít az adenozin trifoszfát (ATP) képződéshez. Bármilyen hihetetlenül is hangzik, de a savanyú ízű ecet nem savasít, hanem lúgosít. Az ecetsav segíthet a test savasságának csökkentésében: „A sav eltávolítja a savat”.
Hogyan kell fogyasztanom a DXN Ganoderma rizsecetet?

A Ganoderma rizsecettel kapcsolatos eddigi tapasztalataim szerint a következő hígítást javaslom:
Keverj össze 30 ml DXN Vinaigrette-t körülbelül 2 deci vízzel. Nekem ez azért működik, mert kevés vízzel könnyebben megiszom a Reishi gombás rizsecetet, hogy ne kelljen sokáig elviselnem a keményen savanyú ízt. Igen, a DXN Vinaigrette egy olyan DXN termék, amely szerintem nem finom. Lehet, hogy kísérletezem majd néhány egyéb DXN termék hozzáadásával, amelyek valóban finomak, így a Vinaigrette ivása is örömteli élmény lehet.
Naponta 30 milliliter DXN Vinaigrette fogyasztását a DXN Holdings Berhad is javasolja.
Mérőpoharat kapunk a termékkel, ami jól jön.
Egy üveg DXN Vinaigrette 700 ml, melynek üvege szerintem gyönyörű!
Egyszerű csapvízzel szoktam inni a DXN Vinaigrette-et, de ha inkább a szénsavas ásványvizet részesíted előnyben, nyugodtan fogyaszd el vele ezt az erős lúgosító DXN terméket. Szerintem ez csak személyes ízlés kérdése.
Vörös élesztő rizs

Hong Qu a rizstípus és a rizsbor kínai neve is.
A Hongqu vöröseslila erjesztett rizs.
Tudományos neve Monascus purpureus.
A vörös élesztő rizst évszázadok óta széles körben használják a kínai konyhában olyan népszerű ételekhez, mint a pekingi kacsa és a sült sertéshús (char siew).
Kép forrása: Wikimedia Commons
Vörös élesztő rizs a hagyományos kínai orvoslásban

Hongqu-t a kulináris felhasználás mellett a kínai herbológiában és a hagyományos kínai orvoslásban is alkalmazzák.
A vörös élesztő rizs használatát Kínában a Tang-dinasztia idejéig, Kr. e. 800-ig dokumentálták.
A test élénkítésére, az emésztés elősegítésére és a vér felfrissítésére fogyasztják.
kép forrása: Liao Jücsün: Hagyományos kínai orvoslás
Csomagolás:
1 üveg (700 ml)
Összetevők:
Vörös élesztő rizsecet, Ganoderma lucidum kivonat (2%)
Elkészítése:
Keverj össze 30 ml DXN Vinaigrette-et 200 ml vízzel. Hozzáadhatsz mézet vagy más DXN termékeket is (DXN Alma Enzim Ital, DXN Cordypine, DXN Roselle Juice) ízlelésedtől függően, hogy ez az egészséges lúgosító ital élvezetesebbé váljon.