Perui ginzenges lúgosító kávé a DXN-től

DXN Maca EuCafé

Ez az élénkítő egészséges kávé termék az európai piac ízigényéhez igazodik. Ez a különleges DXN kávé instant kávé port, növényi eredetű tejport, nádcukrot és Maca (perui ginzeng) gyógynövényt tartalmaz.

A DXN Maca EuCafé egy selymes, kellemes 3 az 1-ben ízű lúgosító kávé a DXN-től a mindennapi egészség megőrzéséhez.

Kedvezményes vásárlás

Összetevők: növényi eredetű tejpor, nádcukor, instant kávépor, Maca (perui zsázsa)

DXN Maca Café: női és férfi állóképesség növelő

A DXN Maca (perui zsázsa) gyógnövényes kávé segít a mentális és fizikai állóképesség fenntartásában.

A DXN perui ginzeng tartalmú kávéja egy élénkítő lúgosító kávé, amely az európai piac ízigényéhez, ízlésvilágához igazodik.

A DXN Maca EuCafé instant arabica kávéport, növényi tejport, nádcukrot és perui zsázsát (Maca, Lepidium meyenii) gyógynövényt tartalmaz.

Így készítem el és élvezem a csodálatos DXN Maca Eu-kávét:

 

A különleges aromájú „macáskávé”

A perui ginzenges (Maca, Lepidium Meyenii) DXN kávé olyan különleges aromájú, sima, kellemes 3 az 1-ben ízű lúgosító kávé  – hasonló a DXN Maca Vita Caféhoz – , amelyet még soha nem tapasztaltam. Amikor megittam az első bögre „macáskávémat”, először egy soha nem tapasztalt, furcsa ízt éreztem. Ez a perui ginzeng kivonat miatt volt. Furcsa íz alatt természetesen abszolút pozitívan értem ezt a finom ízt. Csak azért volt furcsa, mert még nem tapasztaltam hozzá foghatót. Mindig hozzáteszem, amikor erről a kávéról beszélek, hogy furcsa aromája nem feltétlenül felelhet meg mindenki ízlésének. Kollégám elmondta, hogy beszámolóm ellenére a DXN Maca EuCafé-t találta a legjobbnak a DXN összes Ganoderma kávéja között, amely még jobb, mint a Zhi Mocha vagy a Lingzhi Coffee 3 az 1-ben! Azóta „nem félek” senkinek sem mesélni a Maca kávé furcsa, de egyedülállóan finom aromájáról! 😊

A perui Maca gyógynövény nyugtatóan hat a nők problémákra is

Hallottam másik kollégámtól, akinek a kedvence a DXN Maca EuCafé, hogy nagyon jó a hónap azon „vörös betűs napjain”, amikor a nők menstruációval küzdenek. A perui Maca nyugtatóan hat a „női dolgokra”.