Ganodermás fekete kávé: DXN Linghzi fekete kávé Megapack (400g)

Tiszta fekete kávé Brazíliából származó instant arabica kávéból és Reishi gyógygomba kivonatból. A Linghzi Black Coffee cukormentes, és otthoni fogyasztásra illetve kávéautomatákba a legjobb ez a nagy kiszerelés. Ugyanaz az íze, mint a kis kiszerelésű ganodermás feketekávénak.

Kedvezményes vásárlás

Fekete kávé pecsétviaszgomba kivonattal reflux, gyomorégés és vérnyomásproblémák esetén

Ganodermás fekete kávé elvégzi a munkát. Búcsúzz el bátran a gyomorégéstől, refluxtól és magas vagy alacsony vérnyomástól!

A DXN Linghzi Black Coffee Brazíliából származó instant arabica kávéból és a Reishi gyógygomba kivonatból készül. A DXN Linghzi fekete kávé cukormentes, és otthoni fogyasztásra a legjobb a nagy kiszerelésű csomagolással.

Íme a személyes DXN termékélmény videóm arról, hogyan készítem otthon a Ganoderma fekete kávét:

 

Hogyan adagolhatom a Megapack DXN Ganoderma fekete kávét?

A DXN Lingzhi fekete kávé „szokásos” csomagja 20 darab 14 grammos tasaknyi egészséges kávét tartalmaz. Egy csésze ilyen típusú Ganoderma kávé tehát 3 teáskanálnyi, ha a 400 grammos Megapack-ból mérjük, mivel 1 teáskanál kb. 5 grammnak felel meg.

DXN Ganoderma gyógygombás fekete kávé Megapack változatban otthoni használatra
Azok, akik szívesebben mérik napi egészséges kávedózisaikat kanállal, a ganodermás fekete kávé (DXN Lingzhi Black Coffee) Megapack változata kiváló, praktikus választás.

Keverhetem a DXN  ganodermás fekete kávét kakaóval és más kávékkal?

Természetesen! Azt javaslom, hogy csak DXN kávékkal keverjük, mivel lúgosítóak. Ha valaki összekeveri a Ganoderma kávét a „rendes” kávéval (Ganoderma nélküli kávéval), az csökkenti a gyógygomba lúgosító hatását, ezért nem is olyan hatékony. De nem aggódnék attól, ha bárki más kávét használna, mivel aki egy doboz DXN kávét ivott, nem valószínű, hogy visszatér a szokásos kávéhoz. A Ganoderma gyógygombás fekete kávé kiválóan keverhető más DXN kávéval és DXN Cocozhi-val (Ganoderma gombás kakaó) is. Ez valóban az Ön személyes ízlésén múlik. Szüleim a ganodermás fekete kávét keverik a DXN Krémkávéval (DXN Cream Coffee). Ez szintén cukormentes, mivel megpróbálják korlátozni a cukor bevitelüket.