Cappuccino Ganoderma gyógygombával ínyenceknek: DXN White Coffee Zhino

Egy kiváló lúgosító kávé az olasz cappuccino szerelmeseinek! Ez a DXN kávé is gyorsan elkészíthető, hiszen egy tasak DXN White Coffee Zhino-t egyszerűen csak hozzáadunk egy csésze forró vízhez, megkeverjük és máris élvezhetjük a gyógygombás cappuccino-t. E csodálatos Ganoderma gyógygomba kivonatos egészséges kávéital tetején könnyű réteg tejszínes hab található, és tömény, krémes, mégis könnyű ízével mindenki számára tökéletes választás.

Kedvezményes vásárlás

Csomagolás mérete: 12 tasak x 28g

A kávé lehet egészséges!

Ez a Ganoderma cappuccino csak a koffein pozitív hatásait és a Reishi gomba, a gyógynövények királyának számos előnyét ötvözi egy különlegesen finom ízvilágban.

A ganodermás cappuccino az egyik legfinomabb és legegészségesebb ital, amit valaha kóstoltam! Olasz cappuccino szerelmesei, ez a lúgosító kávé, a DXN White Coffee Zhino az Önöké!

Bemutatom Önönek a DXN Ganoderma cappuccino élményemet ebben a rövid otthoni videóban:

 

Tényleg nehéz eldönteni, hogy melyik DXN kávé ízlik jobban

Mielőtt megkóstoltam volna ezt a Ganoderma gyógygombás cappuccino különlegességet, azt hittem, hogy mindent tudok már. Soha nem gondoltam volna, hogy a kedvenc 3in1 egészséges kávém (DXN Lingzhi Coffee 3in1) valaha is a második helyre kényszerül, de a DXN White Coffee Zhino esetében szinte ez az eset. A Zhino egy becenév, amelyet a Lingzhi és a Cappuccino szavak összekeverésével hoztak létre. A kínai Lingzhi (vagy japánul Reishi) szó a Ganoderma lucidum gyógygomba neve. A Gyógynövények Királyaként ismert, önmagában nagyon rangos név, és akkor még egy szót sem szóltunk számos előnyéről és használatáról a Ganoterápiában.

Ganodermás Cappuccino a DXN vállalattól
A ganodermás cappuccino kávé élvezete gyomorégés nélkül