Ganoderma gyógygombás lúgosító tea: DXN Spica Tea

A Spica tea 100%  tiszta hatóanyag tartalmú  Ganoderma lucidum gyógygombában és Radix glycyrrhizae-ben gazdag. Ez egy kellemesen aromás tea, enyhe, pikáns ízzel. A Spica tea ideális minden korosztály és nem számára.

Kedvezményes vásárlás

Csomagolás mérete: 20 tasak x 5 g

Elkészítés: Fogyasztás elõtt 3-5 percig 250 ml forró vízbe tesszük a teafiltert.

Összetevők: Spica prunellae (közönséges gyíkfű), kínai édesgyökér, pecsétviaszgomba, Pericarpium citri reticulatae (szárított mandarinhéj), menta

Gyógyítás helyett megelőzés : a DXN Spica Tea segít elkerülni a fertőzéseket

A DXN Spica Tea 100% tiszta hatóanyag tartalmú szerves Ganoderma lucidum gyógygomba kivonatban és Radix glycyrrhizae-ben gazdag. Ez a kellemesen aromás tea, enyhe, pikáns ízzel. A Spica Tea ideális minden korosztály és nem számára.

A DXN Spica Tea előnyei

Hogyan készítsük el otthon a DXN Spica Teát?
A DXN Spica Teát a teafilter használata nélkül készítem el. A gyógynövénytea keveréket egy bögrébe öntöm és forró vizet adok hozzá. Így az összetevők a Ganoderma gyógygombával együtt jobban kioldódnak.

A Spica Prunellae a DXN Spica Tea fő összetevője. Ez egy híres gyógynövény, egy jelentős összetevő, amelyet régóta alkalmaznak a rák klinikai kezelésében számos hagyományos kínai orvoslás által használt orvosságban.

Jó ízű a DXN Spica Tea?

Attól függ, mihez hasonlítjuk. A DXN Cocozhi-hoz képest nem, de nem kell ugyanazon az oldalon megemlíteni. A DXN Cocozhi egy Ganoderma gyógygombás kakaó, a DXN Spica Tea pedig egy gyógynövény tea. Íze olyan, mint egy gyógynövény teáé, és a legjobb, ha minden ízesítés nélkül fogyasztjuk a maximális egészséges hatás érdekében. Akik kedvelik a természetes gyógynövényteákat ízesítés nélkül, azoknak remek választás. Ha olyan édesszájú vagy, mint én, nyugodtan adj hozzá mézet, citromot, tejet, amire vágysz. Szeretek kísérletezni én is.

Spica Tea készítés

A DXN Spica Teát a szűrő használata nélkül készítem el. A teakeveréket egy bögrébe öntöm, és forró vizet adok hozzá. Így az összetevő a Ganoderma gyógygombával együtt jobban oldódik.

A DXN Spica tea az ősi kínai módon elkészítve a leghatékonyabb

Szeretem követni a bölcsek tanácsát. Kínai orvosok szerint a Spica tea jobb, ha levesként készítik (yao-tang). Ha néhány percig vízben forraljuk a gyógynövényt, a főzet hatóanyag tartalma magasabb, mintha egy szokásos teához hasonlóan készítenénk. Kivágom a teafilter tasakot, és egy bögrébe öntöm a DXN Spica Teát. 2 deciliter vizet használok egy adag gyógynövényteához. Ezt követően hozzáadom a kb. 80 fokos forró vizet, és hagyom kihűlni, amíg meg nem tudom inni anélkül, hogy az ajkaimat leforráznám.

A DXN Spica Tea még a kutyáimnak is remekül ízlik

Videóimban láthatod, hogy kutyáim farkukat csóválva jöttek, amikor elkészítettem a DXN Spica Tea-t. Az állatok ösztönösen tudják, mi a jó nekik. Megették a forrázott Spica teakeveréket a tenyeremből. Ahogy látni fogod, a videómban nem ősi kínai módon készítettem a teát. Időnként hajlamos vagyok kissé lusta is lenni, és csak a forró vizet öntöm a teára, de legtöbbször úgy nyitom fel a filtert, hogy a gyógynövények, beleértve a Ganoderma kivonatot is, jobban oldódjanak.