Noni gyümölcslé organikus Morinda Citrifolia farmról: DXN Morinzhi

A DXN Morinzhi egy C-vitaminban gazdag gyümölcsital, amelyet kifejezetten csak a Morinda citrifolia (Noni) és Roselle felhasználásával állítottak elő. A nonit hagyományosan a légzőszervi megbetegedések esetén használják a csendes-óceáni déli régióban élő bennszülöttek roboráló és méregtelenítő hatása miatt.

Kedvezményes vásárlás

Csomagolási méret: 285 ml vagy 700 ml palackonként

Összetevők: Noni (Morinda citrifolia) gyümölcslé, hibiszkusz sabdariffa (roselle) gyümölcslé

Noni juice a malajziai DXN Morinda Citrifolia Farmból: DXN Morinzhi

A DXN Noni juice különleges helyet foglal el a szívemben. Ilyen egzotikus, magyar ízekhez szokott  ízlelőbimbóimat semmi máshoz nem foghatóan felizgató  gyümölcslé különlegességet még sosem ittam ezelőtt.

Személyes terméktapasztalat-videóm Morinzhivel:

 

Polinézia ősi gyógyító noni gyümölcse

A DXN vállalat organikus Noni-leve DXN Morinzhi névre hallgat. A Morinzhi fantázianév a morinda citrifolia gyümölcs és a Lingzhi szavak szótagjaiból született. Érdekes, hogy bár Ganodermát (Lingzhi-t) nem tartalmaz, mégis ott az a kis szótagocska.

Én ezt annak tudom be, hogy a noni gyümölcs a tudomány mai álláspontja szerint a leghatékonyabb öregedésgátló élelmiszer, és ez a hatása a varázslatos pecsétviaszgomba kistestvérévé teszi.

A DXN noni ital Morinda citrifolia-ból és egy kis szudáni hibiszkusz-szirupból készül. Ez egy lúgosító ital, minek alapanyaga, a noni gyümölcs eredetileg Tahitiből származik. A polinéz őslakosok hagyományosan sokféle formában használták, ideértve a sebek nyers noni gyümölcsökkel történő kezelését is. A légzőszervi betegségeket noni-val is kezelték roboráló és méregtelenítő hatása miatt. A nonilé, mint minden ízletes étel és ital, egészséges motivációként használható sportolás után is.

Rövid otthoni videóm a DXN Morinzhiről:

 

Mi az íze a DXN Noni Juice-nak?

A noni egészségügyi előnyeiről már tudunk. Véleményem szerint ha valami egészséges, de nem ízlik, akkor ritkábban használják napi szinten. Szerencsére a DXN Morrinzhi esetében nem ez a helyzet. Az ízét nem tudom összehasonlítani egyetlen olyan étellel vagy itallal sem, amelyet korábban fogyasztottam. Egzotikus íze van, és arra késztet, hogy megnyaljam az ajkaimat Morinzhi-ivás után.

A DXN Morinzhi videó kihívás nyertese:

 

Ez a botanikus ital sok rostot tartalmaz. A Morinda citrifolia juice gazdag C-vitaminban. A csendes-óceáni déli régió őslakosaitól a világ számos pontjára eljutott, mivel egyre több ember ismerte fel egészségügyi előnyeit. A DXN Noni gyümölcslé 700 ml-es változatban is kapható.

Ideje kicsomagolni, néhány izgalmasabb DXN termékkel együtt: