Jóbarát influenzajárvány idején: DXN Andro G kapszula

DXN Andro G: bugás andrográfisz kivonat kapszulákban.

Ez az ajurvéda és hagyományos kínai orvoslás által is közkedvelt gyógynövény nagyon keserű, de annál egészségesebb. A kapszulák fogyasztása során természetesen nem érezzük az ízét. A DXN Andro G kapszulákat, csakúgy, mint a Ganoderma gyógygombáét, nagyon könnyű lenyelni.

Kedvezményes vásárlás

Összetevők:

Bugás andrográfisz virágos hajtás: 82,35%, hipromellóz (kapszulahéj)

A DXN Andro G 30- és 90 darabos kiszerelésben kapható

A DXN Bugás andrográfisz kivonata NEM tartalmaz: tartósítószert, mesterséges színezéket, aromát, rovar-és kártevőirtó szereket, szintetikus összetevőket

A Keserűk Királya

A DXN Andro G alapanyaga Indiába, Sri Lankán őshonos. Ez a hihetetlenül keserű, de rengeteg kedvező élettani hatással bíró gyógynövény, az Andrographis paniculata. Kínában is termesztik, mert a Hagyományos Kínai Gyógyászat egyik legkedveltebb gyógynövénye. Már jóval az antibiotikum feltalálása előtt készítettek belőle orvosságot.

Megkóstolom a keserű bugás andrográfiszt a DXN Andro G termékbemutató videómban:

 

A gyógynövény, ami megállította az influenzajárványt

Történelmi feljegyzések szerint Indiában az Andrographis paniculata fogyasztása miatt tudták megállítani az 1918-as globális influenzajárvány terjedését. A Fekete Halálként emlegetett pandémia több, mint 50 millió ember halálát okozta.

A DXN Andro G néhány előnye, a teljesség igénye nélkül:

májvédő, epeáramlás-segítő, immunrendszer roboráló, stresszoldó, antibiotikus (baktériumölő), vírusellenes, gyulladáscsökkentő, antioxidáns.