Ganodermás fekete kávé: DXN Lingzhi Black Coffee

A DXN Lingzhi Black Coffee a tiszta feketekávé ízét kínálja, cukor nélkül. Ez a legjobb választás azok számára, akik korlátozni akarják cukorfogyasztásukat. Kiváló minőségű brazil Arabica kávéból és 100% organikus Ganoderma gyógygomba kivonatból készül a savasság és a gyomorégés megelőzése érdekében.

Kedvezményes vásárlás

Összetevők:

Elkészítése: öntse a tasak tartalmát egy csészébe, adjon hozzá forró vizet és keverje össze.

Összetevők: Instant kávé és Ganoderma kivonat.

Csomagolás mérete: 20 tasak x 4,5 g

Fekete kávé Ganodermával azoknak, akiknek a kávét tisztán és egészségesen szeretik

A Ganoderma gyógygombával dúsított fekete kávé az igazi, cukor nélküli kávé ízét kínálja. A DXN Lingzhi fekete kávé a legjobb választás azok számára, akik korlátozni akarják cukor fogyasztásukat. Kiváló minőségű brazil arabica kávéból és 100% organikus Ganoderma gyógygomba kivonatból készül a savasság és a gyomorégés megelőzése érdekében.

A ganodermás fekete kávét nagyszerű keverni a DXN Krémkávéval

Inkább édesszájú vagyok, de a DXN Lingzhi Black Coffee nagyon kellemes, üdítő változást jelent számomra, amikor iszom egy csészével ebéd után édesanyámmal és édesapámmal. Szüleim néha 50-50% arányban keverik a DXN Cream Coffee-val. Mondanom sem kell, hogy nekem is tetszik ez a fekete kávé és tejeskávé házi keveréke.

Az egyik legerősebb DXN kávé

A DXN Lingzhi Black Coffee talán a legerősebb az összes többi DXN Ganoderma kávé közül. Csak a DXN Maca Vita Cafe erősebb, szerintem a maga 4 gyógynövényével.

Kávézz bárhol!

Azokat, akiknek nehéz bármi mást beilleszteni a magukkal vitt mindennapi csomagjaikba, biztosíthatom arról, hogy a ganodermás fekete kávét nagyon könnyű magával vinni. A DXN Lingzhi Black Coffee-nak van a legkisebb tasakja az összes DXN egészséges kávé között.

Saját személyes tapasztalatom a DXN Linhzhi fekete kávéval kapcsolatban itt látható rövid otthoni videómban: