Ganoderma kávé nádcukorral és növényi tejszínnel: DXN Linghzi kávé 3in1 Megapack

A 3 az 1-ben ízesítésű Ganoderma kávé egy különleges ital a legfinomabb minőségű arabica kávébabból és 100% tiszta Reishi gyógygombával, mesterséges színezékek, ízesítők és tartósítószerek nélkül. Növényi tejport és nádcukrot tartalmaz. Ez az 1 kilós csomag otthoni használatra alkalmas leginkább, illetve kávéautomatákba is. Ugyanaz az íze, mint a 20 tasakos kiszerelésű „kistesvérének”.

Kedvezményes vásárlás

Ganoderma kávé nádcukorral és növényi tejporral: DXN Linghzi Coffee 3in1 Megapack

A DXN Linghzi Coffee 3in1 Megapack tartalma teljesen azonos a kis tasakos kiszerelésű Lingzhi Coffee 3in1-nal. Ez a kilós csomagolású gombáskávé otthoni használatra és kávéautomatákhoz készült, mivel ezt a nagy kiszerelésű ganodermás kávét nehezebb lenne minden nap munkába vinni.

Az élet túl rövid, nagyban kell játszani! 🙂

Tekintsd meg a karácsonyi ajándékomat, a DXN Lingzhi Coffee 3 in 1 Megapack-ot bemutató termékélmény-videót itt:

 

DXN Lingzhi Coffee 3in1 Megapack a szomjasoknak és telhetetleneknek (mint én)

Ez a DXN Ganoderma kávé nádcukorral és növényi tejporral egy különlegesen finom, egészséges „3 az 1-ben ital. A legfinomabb minőségű Arabica kávébabból és 100% -ban tiszta hatóanyag tartalmú Reishivel, mesterséges színezékek, ízesítők és tartósítószerek nélkül készül a DXN Holdings Berhad malajziai bioüzemében. Ez az egy kilogrammos egészségeskávé-csomag otthoni használatra is alkalmas, vagy egy munkahelyen, ahol mindenki ezt issza. A DXN 3 az 1-ben pecsétviaszgombás kávé HALAL tanúsítvánnyal rendelkezik!

Mennyi az adagja ennek a Megapack-os Ganoderma kávénak?

Megapack kedvenc DXN Ganoderma alkalikus kávéból
Nem tudom elképzelni a napjaimat e Ganoderma kávé nélkül. A DXN Lingzhi Coffee 3in1-ből egyszerűen nem lehet eleget inni! 🙂

Van egy mérőkanalam a DXN MycoVeggie-től, és amint a videómban látni fogod, ezzel kettővel tettem egy bögrébe egy adag Ganoderma kávéért. Ha azonban teáskanalat szeretnél használni, akkor az arány a következő: 4 púpozott teáskanál DXN Lingzhi 3 az 1-ben por egyenlő egy adag egészséges kávéval tapasztalatom szerint.

1 tasak Lingzhi kávé 3 az 1-ben súlya 21 gramm, ez alapján adagolom a Megapack-os 3az1-es ganodermás kávét.

A DXN Lingzhi Coffee 3 az 1-ben Megapack egy kicsit olcsóbb, mint a 20 adag Ganoderma kávét tartalmazó változat. Mivel nincs kiadagolva, néha nehezen tudom korlátozni az adagomat, és gyakran ebből a lúgosító kávéból egyből kettőt is iszom. Ezt nyugodt szívvel megtehetem, hiszen egészséges, csak így gyorsabban elfogy.

A Megapack nálam sokszor azt is jelenti, hogy iszok a DXN kávémból egy jó nagy bögrével, haha!

Én már megtaláltam a kedvenc DXN kávémat! A tiéd melyik lesz? 😊