A Ganodermával készült klasszikus török kávé különlegessége a Lingzhi gomba extra egészségügyi előnyeiben rejlik. Innen a Zhi Café Classic név. A gyomrom is „jól érzi magát”, és egyszerre vagyok nyugodt, vidám és energikus ettől a tört kávébabból készült lúgosító kávétól.
A ganodermás török kávé a legegészségesebb módja annak, hogy élvezze a forró vízzel leöntött őrölt kávébab aromáját. A gyomorégés és a vérnyomásproblémák számomra történelem, mióta DXN Ganoderma kávékülönlegességeket iszom. A termékek jól működnek számomra, ezért vagyok a Ganoderma kávé üzletben is.
Hogyan készítsem el ezt a török stílusú Ganoderma kávé különlegességet?
A DXN Holdings Berhad piacvezető Ganoderma vállalat a Lingzhi gyógygomba kivonat és a teljesen pörkölt kávébab keverékéből készült Zhi Cafe® Classic-ot kínálja a török stílusú kávé szerelmeseinek. Enyhe, sima íze van, a török kávé mély, kellemes aromájával. Én nem az utasításoknak megfelelően készítem el a DXN Zhi Cafe® Classic-ot. Kivágom a kávéfiltert, és a bögrébe öntöttem az őrölt kávébab-ganoderma-nádcukor keveréket. Ezután hozzáadom a forró vizet. Hívjatok nyugodtan barbárnak, de az ital elfogyasztása után eszem is az őrölt kávébabból a bögréből. Ezt a videóban is bemutatom, he-he.
Készítek otthon egy csésze DXN Zhi Cafe Classic-ot a videómban: