DXN Mengkudu kapszula: noni, a legjobb öregedésgátló gyümölcs

Morinda Citrifolia, a fiatalodás gyümölcse: a noni gyümölcs a legjobb természetes öregedésgátló!

 

A noni egy trópusi és szubtrópusi növény, amely a csendes-óceáni szigeteken nő. Hagyományosan az őslakosok egészséges itala volt.

A csodálatos Morinda citrifolia (noni) gyümölcs most kapszula formájában is elérhető!

Kedvezményes vásárlás

IDE kattintva megjelenik a nevem és a DXN tagsági kódom, mellyel kedvezményesen, törzsvásárlói áron vásárolhatsz bármilyen terméket!

DXN szponzor név: Takács Gergely

DXN szponzor kód: 310017874

Mengkudu? Mi ez a fura nevű DXN étrendkiegészítő?

A Mengkudu a noni gyümölcs (Morinda citrifolia) maláj nyelven. Engem bőven kielégít a noni azon tulajdonsága, hogy ő a világon a leghatékonyabb természetes öregedésgátló.

Természetesen az egyébként nyersen állítólag nagyon rossz ízű noni gyümölcs ezen csodálatos tulajdonságára tudományos magyarázat is létezik.

 

Morinda Citrifolia, a trópusi kincs

A noni gyümölcs egy trópusi gyümölcs, amely széles körben megtalálható Délkelet-Ázsiában és Ausztráliában. Indiai eperfa néven is ismert, és a trópusi országok különböző országaiban számos néven ismerik.

Morinda citrifolia gyümölcs Tahiti szigetén az óceán partján
Noni gyümölcsfa az óceán partján

A Noni összetevői a DXN Mengkudu kapszulákat az egyik legjobb teljes értékű táplálékká/étrend-kiegészítővé teszik, amelyet életkortól függetlenül fogyaszthatunk egészségünk megőrzéséhez.

Noni gyümölcslé készítése egy Tahitin lévő faluban
Noni gyümölcslé készítése tradicionális módon
Xeronin, az enzimaktivátor

Dr. Ralph Heinicke kutató és biokémikus szerint a Noni gyümölcsben lévő Xeronine nevű alkaloid úgy működik, hogy lehetővé teszi a szervezet számára az enzimek aktiválását.

Káliumban gazdag

A kálium az egyik nélkülözhetetlen makro-ásványi anyag, amely nélkülözhetetlen az emberi szervezet megfelelő működéséhez. A kálium megőrzi a csontok ásványianyag-sűrűségét, csökkenti a vérnyomást, csökkenti a stroke kockázatát, véd az izomtömeg-veszteségtől és csökkenti a vesekőképződést.

A kálium szabályozza a folyadékegyensúlyt és szabályozza a szív és más izmok elektromos aktivitását is.

10 üveg DXN Morinzhi
Így néz ki a szekrényem a DXN Morinzhi Megadózis terápia tizedik napja után 🙂

A Morinda Citrifolia C-vitaminban, biotinban és folsavban is gazdag. Ezek a vitaminok segítik a szervezetet az élelmiszerek energiává alakításában, az idegrendszer, a szem, a máj, a bőr és a haj egészségének megőrzésében, valamint a jó anyagcsere fenntartásában.

Hagyományosan az egész noni növényt különféle betegségek kezelésére használják.