DXN Lion’s Mane Lemon Tea

A DXN Lion’s Mane Lemon Tea egy egyedülálló teaital, amely fekete és oolong tea kiváló minőségű, finom porából készül. A DXN oroszlánsörény gombás citromos tea jól ötvözi a citrom édes-savanyú ízét és a Lion’s Mane gombapor ízét.

Kedvezményes vásárlás

Csomagolás mérete: 20 tasak x 22g

Idegrendszer-barát oroszlánsörény gyógygombás citromos tea

A Lion’s Mane (latin nevén Hericium erinaceus) gyógygombát többek között süngombának és pom-pom gombának is hívják. Hatékonyan alkalmazzák a bél rendellenességeinek kezelésében, a demencia megelőzésében, valamint daganatellenes és rákellenes hatású. Csökkenti a vércukorszintet és a vér lipidszintjét is.

Idegrendszer-tápláló gyógygombás citromos tea a DXN-től
DXN oroszlánsörény-gyógygombás citromostea az egészséges agyi funkciókért

DXN Lion’s Mane- kivonatos oolong tea kóstoló videóm

 

Imádom a DXN-es italokat, egyik kedvenc DXN-es üzletépítő tevékenységem a DXN termék videók forgatása. Rendkívül kellemes élmény 🙂

 

 

Az oroszlánsörény gomba a hagyományos kínai orvoslásban

Az oroszlánsörény gombát évek óta általános immunrendszer erősítőként használják a hagyományos kínai orvoslásban is. A hagyományos kínai orvoslás szerint oroszlánsörény gomba tápláló belső szerveink, a máj, a lép, a tüdő, a szív és a vese számára.

A Lion's Mane gyógygombát oroszlánsörényhez, sünhöz és majomfejhez is hasolnlították
Oroszlánsörénygomba, ami táplálja az idegrendszert és segít a stresszoldásban és az optimális agyműködésben is.

 

Kiváló DXN minőség

A gyártó és forgalmazó DXN vállalat ezeket a termékeket szigorú minőségellenőrzés és tesztelés mellett termeszti és csomagolja a malajziai DXN farmon és gyárban. Az egész gyártási folyamatot a DXN Holdings Berhad tartja kézben a egészen a termeléstől a késztermék csomagolásáig és értékesítéséig a „One Dragon” (Egy Sárkány) koncepció jegyében.

DXN Egy Sárkány koncepció: a vállalat minden folyamatot kézben tart
Az Egy Sárkány elv alapján a DXN minden folyamatot kézben tart a termeléstől a gyártáson keresztül egészen a forgalmazásig.