DXN Lion’s Mane Coffee

A DXN Lion’s Mane Coffee oroszlánsörény gombapor, növényi tejpor és nádcukor egyedülálló, ízletes keveréke. Nagyon finom hidegen és melegen is, és könnyen elkészíthető.

Kedvezményes vásárlás

Csomagolás mérete: 20 tasak x 21g

Oroszlánsörény gombás DXN kávé agyunk és emésztőrendszerünk egészségéért

 

A DXN Ganoderma vállalat Lion’s Mane kávéja egy oroszlánsörény gyógygomba kivonattal készült gombáskávé-különlegesség. A majomfejgomba vagy süngomba névre is hallgató (latinul Hericium erinaceus) gyógygombát előszeretettel alkalmazzák a hagyományos kínai orvoslásban is általános immunerősítőként, belső szerveink egészsége érdekében és az időskori elbutulás (demencia) kezelésére és megelőzésére. Daganatellenes és rákellenes hatása miatt is közkedvelt. Az oroszlánsörény gomba csökkenti a vércukorszintet és a vér lipidszintjét is.

 

Az oroszlánsörény gomba szerepe a hagyományos kínai orvoslásban

A hagyományos kínai orvoslás egyik fontos jellemzője, hogy a betegségek megelőzésére összpontosít, mielőtt azok megjelennének.

Az oroszlánsörény gombát évszázadok óta általános immunrendszer erősíként használják a hagyományos kínai orvoslásban is. A hagyományos kínai orvoslás szerint oroszlánsörény gomba tápláló belső szerveink, a máj, a lép, a tüdő, a szív és a vese számára.

Így néz ki a Kínai süngomba feldolgozás előtt.
Hericium erinaceus, az idegrendszer regeneráló gyógygomba

 

A kávé a hagyományos kínai orvoslásban

A hagyományos kínai orvoslás szerint a kávé terápiás hatással bír, ha kis mennyiségben (egy-két csészével) fogyasztják. A forró, keserű feketekávé serkenti a Tűz elemet amely magában foglalja a szívet, a szívburkot és a vékonybelet.

A tejjel és cukorral fogyasztott kávé táplálóbb a Föld elem számára (amely magában foglalja a lépet és a gyomrot). A kávé hasznos hatással van az inzulinérzékenység növelésére, vagyis segíti a szervezetet a szénhidrátok hasznosításában, ami egyben léptámogató hatás is.

DXN kávé oroszlánsörény gyógygomba kivonattal
Selymes ízű hangulatjavító kávé majomfej gomba kivonattal

A DXN gyógygombás kávéi és teái közepes erősségű brazil arabica kávéból készülnek, és lúgosító hatásúak, tehát bátran ihatunk egy csészével akár éhgyomorra is.