Tapasztalataim a DXN Spirulina Por Megadózis Terápia után

Hogy érzem magam 10 nap Spirulina „túladagolást” követően?

Nagyon jól! De felmerülhet a kérdés, hogy lehet-e egyáltalán túladagolni ezt finom zöld szuperételt? Tarts velem, kifejtem bővebben. Azoknak is érdemes lehet végigolvasni soraimat, akik inkább a videókat kedvelik, mert kicsit bővebb információval is szolgálok írásban.

Magamon teszteltem a Spirulinát Megadózisban. YouTube videó összefoglalóm:

DXN Spirulinából is megárt a sok?

DXN Spirulina por üvegbe öntve
Húzóckodás és DXN Spirulina turmix

A DXN termékeknek nincsenek mellékhatásai és ellenjavallatai.

Ez az oka annak, hogy sokszor kimertem próbálni őket a Megadózisban (hatalmas adagban).

Azért merem magamon tesztelni Megadózisban a DXN termékeket, az Andro G-t, a Morinzhi-t és most a Spirulina port is, mert a DXN Spirulinájának és gyógygombáinak semmilyen mellékhatása nincs.

Bárki szedheti őket kortól és nemtől függetlenül.

Ki szedhet Megadózist Spirulinából?

Vizet öntök a DXN Spirulina porra egy üvegben
A Spirulina varázslatos hatást gyakorol a szerveink működésének normalizálásával.

Nem vagyok semmiféle orvosi végzettséggel rendelkező szakember, ezért csak a saját DXN-es termék tapasztalataimról beszélek.

Én nyugodt szívvel „adagolom túl” a DXN Spriulinát, hiszen már régóta, több éve fogyasztom a DXN Ganoderma gyógygomba kivonatát, Cordyceps-ét és Spirulina algáját normál adagban.

DXN Spirulinától zöld fogakkal vigyorgok
Profilképgyanús…:D

Én is kis adagokkal kezdtem, és elsőre nem javasolt senkinek sem nagy adag DXN termékekkel kezdeni. Ennek szimplán az az oka, hogy a Spirulinának és a gyógygombáknak is van egy méregtelenítő hatása, amely egyéni egészségügyi állapottól függően egyénenként változó hatásokat jelenthet. Van, aki észre sem veszi, de másoknál, gyengébb szervezet esetén jelentkezhet fejfájás, szédülés, hasmenés, hányás. Ez utóbbi kettő a lehatékonyabb viszont legkellemetlenebb méregteleníytési forma, a viccet félretéve.

A DXN-es gyógygombák és Spirulina platensis kis adagban történő fogyasztásával el lehet kerülni, hogy az ember rosszul érezze magát, miközben az egészségét, immunrendszerét erősíti. Fontosnak tartom, hogy csakis pozitív tapasztalatokkal járjon a gyógyulás, ezért kell odafigyelni a fokozatosságra.

Lábemelés és Spirulina Megadózis

Kinek nem javasolt a DXN Spirulina Por Megadózisban történő fogyasztása?

Edzés és DXN Spirulina turmix
Egy kis edzés otthon és DXN Spirulina turmix

Pajzsmirigy alulműködés esetén nagyon óvatosan kell kezdeni szedni a DXN Spirulinát, mert ez a pici, de annál erőseb és táplálóbb szuperétel felfokozza, optimalizálja a belső szerveink működését.

Ha egy alulműködő pajzsmirigy a Spirulina hatására egyszercsak szinte „belobbanva” elkezdene a „gazdája” számára szoktalan módon hirtelen nagyon – normálisan – működni, ez kellemetlen reakciókat okozhatna.

Ezt el lehet kerülni, ha a Spirulina algát óvatosan szedik, a reakciókra figyelve kis adagban, fokozatosan növelve a mennyiséget.

Mit éreztem a DXN Spirulina Por Megadózis Terápiát követően?

A DXN Spirulina por zöldre festette az ujjaimat
Adj egy ötöst! 🙂

A Spirulina pozitív hatásait az első pár napban még nem nagyon éreztem.

Ebben talán az is közrejátszott, hogy az érzelmi, párkapcsolati életemben nagyon sok felfokozott hatás ért, ami nagyon lefoglalt, sajnos nem jó értelemben.  

Itt jön képbe a Spirulina és a Ganoderma stresszoldó hatása, amire iszonyatosan nagy szükségem volt akkor.

Egyensúlyozás gördeszkán és Spirulina smoothie

Spirulina Megadózis-hatás

DXN Spirulina por turmix
Finom, szép, zöld DXN Spirulina por turmix

Nagyon megnövekedett az energiaszintem, és az edzés is jobban ment. Ezt mindazzal együtt mondom, hogy nem iszom annyi gombáskávét naponta mostanság, 2-4 adag Ganoderma kávét fogyasztok csak.

Nem is edzettem sokat, csak otthoni, saját testsúlyos gyakorlatokat végeztem. Nem tudtam kint a szabadban gördeszkázni sem, mert rossz idő volt. Csak bent egyensúlyoztam a górdeszkámon két keréken a szobámban (manual és nose manual, mindkét oldalra).

Az étkezésemre sem figyeltem oda kifejezetten, maximum arra, hogy ne egyem magam tele nagyon. Ezt szerencsére tudom tartani, ez is kulcsfontosságú, ha valaki nem akar hízni.

Otthoni edzés és Spirulina ,,túladagolás”

Fogytam derékből a Spirulina Megadózistól

A kutyák imádják a DXN Spirulina alga tablettákat
A Spirulina íze finom. A kutyáim bizonyítják ezt 🙂

A fentebbi dolgaim ellenére az iskolában a kollégáim megjegyezték, hogy fogytam a derekamról.

Én is érzem, hogy könnyebb vagyok, karcsúbb, ha lehet ezt mondani az én kis testalkatommal, hehe.

Szinte sosem méricskélem magam mérlegen, tehát „előtte-utána” fotókkal, kilókkal nem tudok szolgáni. Ezt a fogyást én a DXN Spirulina Por nagy adagban történő szedésésnek tulajdonítom.

Megéri a sok pénzt drága DXN Spirulinára költeni?

A DXN Spirulina a minősége miatt kerül annyiba, amennyibe. Nem vagyok könnyen lebetegedős, viszont akkor megéri a sok pénzt  Spirulinálra költeni, ha amúgy sem vagyok beteg?

Gondolkodás nélkül azt mondom, hogy igen.

Castle of Diósgyőr and DXN Spirulina smoothie
A Szuperételek Királya, a Kávékirály és a Diósgyőri vár

A DXN termékeket megelőzés céljából fogyasztom, azért, hogy hosszú távon kiváló egészségi állapotnak örvendjek. A DXN Ganodermával és Spirulinával való megelőzéshez nem feltétlenül szükséges a Megadózis. Ez alól kivétel lehet az, ha az embernek van rá pénze, mert minél több annál jobb a DXN Spirulinából és Ganodermából és Cordyceps-ből. Legtöbbünk viszont még átlagkeresetből él, és én azt javaslom, hogy inkább kisebb adagban, de napi rendszerességgel szedjétek a DXN termékeket. Érdemes törzsvásárlói kedvezménnyel rendelni. Hosszú távon így egyre olcsóbban jutunk hozzá a DXN termékekhez.

1 thought on “Tapasztalataim a DXN Spirulina Por Megadózis Terápia után”

  1. Pingback: Az én történetem a DXN varázsgombás kávé üzletben, 2. rész | www.kavekiraly.hu

Comments are closed.