Mengkudu vagy Morinzhi? Melyik DXN termék a jobb?

DXN Mengkudu noni kapszula vagy DXN Morinzhi noni gyümölcslé?

Melyik a finomabb, melyik hatásosabb?

Morinda citrifolia gyümölcs Tahiti szigetén az óceán partján

Ebből DXN termékkóstoló videóval egybekötött blogbejegyzésből fény derül a titokra:

a Morinda citrifolia (noni) gyümölcs íze és hatása jobb. vagy a DXN Mengkudu noni kapszuláé! 😊

Aki inkább videót szeret nézni olvasás helyett, az tekerjen lejjebb és nézze meg a YouTube videómat.

Mitől oly különleges a noni gyümölcs?

A Morinda Citrifoliát a fiatalodás gyümölcseként is emlegetik. A Morinda Citrifolia, másnéven noni gyümölcs a legjobb természetes öregedésgátló növény. Ez a trópusi növény a csendes-óceáni szigeteken nő, és az ott élő őslakosok egészséges itala volt. Több formában is fogyasztották, sebekre helyezve is gyógyítottak ezzel a nyersen émelyítő ízű, de csodálatos hatású egzotikus gyümölccsel.

A DXN Morinzhi Noni juice most kapszula formájában is elérhető DXN Mengkudu néven. Ebben a videóban összehasonlítom a DXN noni ital a DXN noni kapszulával íz, hatás és költséghatékonyság szerint:

Melyik jobb ízű:

a DXN Mengkudu vagy a DXN Morinzhi?

A Mengkudu (maláj szó) kapszula kibontása és por formájú tartalmának megízlelése után egyértelmű számomra, hogy a noni gyümölcslé (egy kis szudáni hibiszkusszal) magasan veri kulináris örömök terén a noni kapszulát.

Íz alapján tehát Mengkudu – Morinzhi : 0-1

Melyik olcsóbb:

a DXN Mengkudu vagy a DXN Morinzhi?

Koccintás egy pohár DXN Morinzhi-val

Talán helyesebb lenne újrafogalmazi és újra feltenni a kérdést eképpen, hogy:

Melyik költséghatékonyabb: a DXN Mengkudu vagy a DXN Morinzhi?

Én nem köntörfalazok. Egyik termék sem olcsó, ha az árat (mi mást is) nézzük. Viszont ezt a minőséget alacsonyabb áron nem tudná biztosítani nekünk a DXN Holdings Berhad vállalat.

Nekem, aki a finom dolgokat nem tudja beosztani, mindenképpen a noni gyümölcs kapszulát kell választanom, hiszen bár a DXN Morinzhi italból is elég egy kis kanálnyi naponta, ezt én lusta és mohó is vagyok kiméricskélni. Simán leverek két decit ebből az egzotikus fiatalító italból, és mivel egy üveg 7 decis, ez nem túl jó, ha az ember spórolni akar.

A Morinda citrifolia kapszula nagyon könnyen adagolható, és mivel nem az íze miatt szedem, én sokkal jobban be tudom osztani. Napi 3 DXN Mengkudu kapszulát szedek, és a 90 darabos nekem egy hónapig elég így. Ha egy noni kapszulát szednék, nyilván tovább tartana, de én nagyon szeretnék fiatalodni, ezért többet szedek, hehe.

Költséghatékonyság terén Mengkudu – Morinzhi : 1-0

Akkor most melyik DXN noni terméket szedjem?

Ha rám hallgatsz, azt csinálsz, ami akarsz… 😊

De tényleg. Akinek az íz fontos, és be tudja osztani a DXN Morinzhi-t, az jól jár a noni gyümölcs ital változatával. Aki inkább kicsit olyan, mint én, és inkább az egyszerűségre törekszik (kicsit mohósága és édesszájúsága miatt is), az szedje bátran a noni gyümölcsöt kapszula formában.

A hatása ugyanaz mind a Morinzhi-nek, mind a Mengkudu-nak, ezért összességében mindenki jól jár, aki szedi.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük