DXN Vinaigrette Ganodermás rizsecet Megadózis Terápia tapasztalataim

Vörös élesztő rizs-ecet ivás nagy adagban 10 napon át

Gyógygombás rizsecet: szörnyen erős íz és kiváló hatás

Mit tapasztaltam a DXN Ganoderma rizsecetes Megadózis Terápia tíz napja alatt? Élményeim vegyesek, mert ezen DXN termék íze és hatása eléggé kontrasztos.

A rizsecet – kínai nevén Hongqu –  a világ egyik legősibb ecete. Fermentált (erjesztett) vörös élesztőrizsből állítják elő biológiai úton. A rizsecetnek alacsonyabb ecetsav tartalma, mint az európai eceteknek.

Mindent bevallok a rizsecet-túladagolásomról 🙂

A DXN Vinaigrette-nek egyetlen rossz tulajdnoságát – a szörnyű ízét – leszámítva nagyon sok egészségügyi előnye van. Bármilyen furán is hangzik, de annak ellenére, hogy ez is csak egy ecet, és nagyon savas az íze, a DXN Vinaigrette egy lúgosító termék. Ez nemcsak a hozzáadott DXN Ganoderma gyógygomba kivonat miatt van így, hanem azért is, mert a rizsecet önmagában is lúgosít, mert a sav közömbösíti a savat. Az ősi kínai mondások szerint a Hongqu a hosszú élet egyik titkos összetevője.

DXN Cordypine és DXN Vinaigrette keveréke
DXN Cordypine és DXN Vinaigrette vízzel keverve

Hogy ízlett a DXN Ganoderma vörös élesztő rizs-ecet?

A válasz az arcomra volt írva minden egyes videóban, miután megittam a kb. 90 milliliternyi Hong Qu-t. Tudom, hogy ez korántsem a legjobb reklámszöveg, de a DXN Vinaigrette-nek szerintem szörnyű az íze. Mindegy, hogy mivel próbáltam keverni, nem sikerült megszeretnem az ízét.

Több DXN terméket (DXN Cordypine, DXN Apple Enzyme Drink, DXN Roselle Juice) és még mézet is használtam, hogy elvegyem a DXN Vinaigrette éles, erőteljes ízét, de egyik sem használt.

DXN Hong Qu
Rizsecet pecsétviaszgombával

Több vízzel talán jobb lett volna, de ezt a gondolatot hamar elvetettem.

Ez azt jelentette volna, hogy több időből tartott volna meginnom ezt a keveréket, és higgyétek el, ez nem lett volna kellemes élmény.

A DXN Vinaigrette mindenképpen olyan termék, amelyet nem az ízéért fogyasztok, de gondolkodjunk csak el ezen:

Van egyáltalán csak egy olyan ember is a Földön, aki bármilyen ecetet az ízéért iszik?

Mit érzek a DXN gyógygombás rizsecettől?

Most ez az a rész, amelyet sokan szívesen hallanának, vagy mások azt mondanák, hogy ez az a rész, ahol elkezdek hazudni, mert a testsúlyvesztés még mindig olyan divatos vágy, hogy sok megbízhatatlan, többnyire nem valódi cég szeretné kihasználni a gyors eredményekre vágyó emberek pénztárcáját, de én most mégis ki merem jelenteni, hogy:

Fogytam tőle!

Bár nem méregetem magam mérlegen, mégis úgy érzem, hogy fogytam ez alatt a tíz napos Megadózis-kúra alatt. A teljes kép érdekében még itt elmondom, körülbelül egy héttel a Megadose videósorozat előtt kezdtem el inni a DXN Vinaigrette-et, de naponta csak kb. 30 millilitert.

Roselle, Cordypine és Vinaigrette: vajon két finomság fel tudja javítani a rizsecetet?

Ezt főleg azért tettem, mert akartam egy üres rizsecetes üveget, mert az eredeti tervem az volt, hogy Vinaigrette-es üvegből fogom inni a Megadózist, de aztán letettem erről, talán azért is, mert nem fogyott olyan ütemben az üvegből a termék, mint azt gondoltam, és már el akartam kezdeni a Megadózis videók forgatását.

Úgy érzem, hogy a derekam keskenyebb lett, annak ellenére, hogy nem hagytam fel a rossz szokásommal, hogy késő este nassolok. DXN Ganoderma rizsecet ivása hozzájárult a fogyásomhoz még a helytelen táplákozásom mellett is.

DXN Vinaigrette with Honey
Mézzel volt a legjobb a DXN Vinaigrette

Étkezés előtt vagy étezés után érdemes inni a Ganoderma lucidum-os rizsecetet?

A Reishi-s Hong Qu Segít az emésztésben is, és azt javaslom, hogy ne igyátok éhgyomorra ezt a DXN terméket, nem számít, hogy lúgosító hatása van.

Én ezt a legtöbb videómban hibásan tettem. Ezt onnan tudom, hogy miután egy normális étkezés után ittam meg a Vinaigrette Megadózist, sokkal jobban érezte magát a hasam. Egyébként, mikor éhgyomorra ittam, akkor alapból büfiznem kellett tőle, és vagy 2 órán keresztül nem kívántam ételt. Nem voltam rosszul tőle, de annyira jó sem volt üres gyomorra inni a Hong Qu-t.

Nem szabad ízlelgetni, le kell verni egy húzásra!

Mennyi rizsecetet érdemes fogyasztani naponta?

Azt javaslom, hogy kb. egy pohár vízzel keverve érdemes meginni gyorsan, akár egy húzásra. Ezután még egy kis vizet vagy valami finomat érdemes inni rá, hogy elvegye az ember szájából a termék erős utóízét. Én a DXN Morinzhi-t ittam rá a 10. napi DXN Vinaigrette „túladagolás” után.

Úgy gondolom, hogy ebből a DXN italból elegendő 30 milliliter egy ivásra, és tapasztalataim szerint a DXN Vinaigrette-t minden étkezés után meg lehet inni, ha bírja valaki az ízét. Inkább keveset, de rendszeresen.

A sok DXN termék közül, amivel kevertem, a DXN Vinaigrette szerintem a legjobb mézzel – sok-sok mézzel. Nagyon izgatott vagyok, hogy a DXN Vinaigrette Honey mikor érkezik meg a magyar piacra a DXN malajziai központjából.

Mi az erősebb: a rizsecet önmagában vagy a Roselle szirup és az Almaenzim?