DXN Andro G bugás andrográfisz gyógynövény Megadózis Terápia terméktapasztalataim

Milyen pozitív hatást érezek a DXN Andro G kúra után?

Click for English version

A bugás andrográfisz – más néven: Andrographis paniculata vagy Indiai Echinacea – az a gyógynövény, mely megállította az influenza világjárványt.

YouTube videóm a DXN Andro G Megadózis tapasztalataimról:

Egészségesen influenzaidőben

A DXN Holdings Berhad Ganoderma vállalat Andro G kapszulája a bugás andrográfisz gyógynövényt tartalmazza 100%-ban. Az Indiai Echinacea egy oly rendkívül erős májméregtelenítő gyógynövény, hogy detoxikáló hatása miatt a Keserűk Királyának is nevezik.

Ez az Indiába, Sri Lankán őshonos gyógynövény a történelem során már tanúbizonyságot tett kíméletlen hatékonyságáról a vírusölés terén, mikor az india lakosság körében megálljt parancsolt az 1918-as influenza világjárványnak, mely az egész világon sajnos milliós nagyságrendű halálos áldozatot követelt.

Mit éreztem a DXN Andro G kapszula Megadózisban történő fogyasztásakor?

Talán nem azt a választ várnátok, amit most mondani fogok, hanem valami, már szinte természetfeletti hatást, amivel a hiszékenyebb embereknek biztos nagyon jól el lehetne adni ezt a DXN terméket.

A DXN Andro G kapszula nagy adagban  – 10 nap alatt napi 10 kapszula – történő fogyasztása alatt, és utána sem betegedtem meg. Most, ahogy ezt a blogot gépelem, a 2020-as iskolai téli szünet ideje van. A DXN Andro G Megadózis Terápiát még a téli szünet előtti utolsó napokban fejeztem be.  Kétszáz ember között mozgok naponta angoltanárként, és ha épp nem szakad az eső, kint gördeszkázok a szabadban. Sokszor egészen pólóig öltözöm, mert nagyon izzadok, de vigyázok, hogy ne fázzak meg. Ezeket egybevéve szerintem a DXN Andro G-nek nagy mértékben köze lehet ahhoz, hogy még csak az orrom sem folyt. Az őszi-téli időszakban rám jellemző szokásos, folyamatos, enyhe megfázást sem éreztem.

DXN Andrographis paniculata gyógynövény kapszulát fogyasztottam Megadózisban
A Kávékirály és a Keserúk Királya, a DXN Andro G bugás andrográfisz gyógynövénykapszula

Éreztem a méregtelenítés tüneteit a DXN Andro G kapszula szedésekor?

Úgy tartják, hogy minél keserűbb valami, annál egészségesebb. A Keserúk Királyának, a bugás andrográfisznak elég erős méregtelenítő hatást tulajdonítanak. Én mégsem tapasztaltam azt, hogy többet kellett volna a WC-re járnom tőle. Sosem éreztem sem hányingert, és hasmenésem sem volt. Valószínűleg azért, mert az immunrendszerem elég erős, és így a szervezetemben még jelenlévő méreganyagok távozása nem visel meg.

Egyetlen DXN termék kis-vagy akár Megadózisban való szedése esetén sem éreztem kellemetlen detoxifikációs tüneteket.

Ez persze személy szerint változhat mindenkinél. Első terméktapasztalatként egy hónapig kb. 3-5 szem DXN Andro G kapszulát szedtem. Aki teljesen,,zöldfülű” még a gyógynövényekkel, gyógygombákkal kapcsolatban, azoknak ajánlatos nagyon kis adaggal kezdenni a DXN termékek fogyasztását, hogy elkerüljék az esetleges kellemetlen tüneteket, amiket a detoxifikáció okozhat.

DXN Andro G, mint szexuális étvágyfokozó?

Elég fura, hogy én mégis ezt tapasztaltam magamon, mert potencia- illetve szexuális ,,étvágyfokozó” hatásáról nem olvastam az Andrographis paniculata gyógynövénynek. Szedem folyamatosan a DXN Kínai hernyógomba porát vagy kapszuláját is (Cordyceps sinensis), viszont a fent említett hatást most kifejezetten a DXN Andro G 10 napos Megadózis Terápia során tapasztaltam.

A DXN Andrographis paniculata kapszula ugyanolyan hatást fejt ki mindenkinél?

Mint ahogy a DXN pecsétviaszgomba kivonatai is személyre szabottan ott hatnak, ahol fáj valakinek, ahol felborult a szervezetben az egyensúly, így a DXN bugás andrográfisz kapszulája is ott fejti ki a hatását a szervezetben, ahol szükség van rá. Ez is egyénenként eltérhet. Mindenkinek máshol van szüksége az egyensúly helyreállítani a szervezetében, tehát ugyanaz a gyógynövény vagy gyógygomba más és más pozitív hatást fejthet ki mindenkiben, egészségi állapotól függően.

1 thought on “DXN Andro G bugás andrográfisz gyógynövény Megadózis Terápia terméktapasztalataim”

  1. Pingback: Az én történetem a DXN varázsgombás kávé üzletben, 2. rész | www.kavekiraly.hu

Comments are closed.