A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2019 Június
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

dec

31

Méregtelenítés Vörös Reishivel

2016.12.31 - szombat

Méregtelenítés Vörös Reishivel

 

Ganoderma gyógygombás kezelés

egy indiai ayurveda orvos/pszichoterapeuta szemszögéből

 

Keleten a gyógynövényekkel való természetes kezeléseknek külön hagyománya van. Számos dr Lim által kiképzett orvos és egész kórházak használják betegeik kezelésére és megelőzésre a DXN Ganoderma gyógygombáját és más termékeit, többek között a Spirulinát, kínai hernyógombát (Cordyceps), oroszlánysörény gombát (Lion’s Mane), Cordypine-t, Morinzhi-t. Hazánkban, mint tudjuk, más a helyzet, de ahogy a gyógyszeripar növekszik, ezzel egyenes arányban nő a minőségi étrend kiegészítők forgalmazása is. Egyre többen vallják azt, hogy inkább adnak ki egy kis plusz pénzt ma az egészségükért, mint sem hogy később a betegségükre fizessenek rá, nem csak anyagiakban. Mára 3 éve használok DXN termékeket. Korábbi, 1 éves termék tapasztalataimról itt olvashatsz: Megelőzni könnyebb, mint gyógyítani. 


Ne mérgelődjünk!


A negatív érzelmek és gondolatok nem csak a lelket mérgezik

 

A pecsétviaszgomba nem csak a testet méregteleníti és egyensúlyozza ki, hanem a lelki világunkat is. Hangulatjavító ás antidepresszáns hatásáról is közismert. Persze mindezekhez nekünk is hozzá kell tennünk a magunkét: se a testünket, se a lelkünket, gondolatainkat ne mérgezzük káros anyagokkal. Kerüljük a negatív érzelmeket, haragot, irigységet, bosszút. Sajnos elkerülhetetlen, hogy időnként dühbe guruljon az ember, de tudatosan a haragot, annak ,,lecsengését” is irányításunk alá vonhatjuk. Próbáljuk meg minél rövidebb ideig emészteni magunkat, dühünket engedjük el minél hamarabb. Először lehet pár óráig fog tartani, de legközelebb szorítsuk egy óra, fél óra, 10 perc, egy perc alá a harag elcsendesedésének időtartamát. Ha erre odafigyel az ember, az a bizonyos gyógyszer nem fog egykönnyen elgurulni.

 

De még mielőtt megvádolnátok azzal, hogy túlzottan ezoterikusba megyek át, netalántán pszichológusi babérokra pályázom, nézzük meg egy indiai ajurvéda orvoskutató tapasztalatait, gondolatait a Ganoderma lucidum gyógygombával való méregtelenítésről.

 

 

Yin és Yang: az RG (,,öreg gomba”) és a GL (fiatal gomba)

 

A pecsétviaszgombával való kezelés (más néven: Ganoterápia) segítségével helyreállítható a testben felborult egyensúly. Folyamatos szedésének következtében a test megtisztul a toxinoktól, megújul, felépül, megfiatalodik. Ezért a Ganoderma gombát a ,,Halhatatlanság Gombája" néven is ismerik Keleten. Japán neve Reishi, Kínában Lingzhi-nek nevezik. Fogyasztása kizárólag az uralkodócsaládok sarjainak kiváltsága volt. A természetben vadon talált pecsétviaszgombákat be kellett szolgáltatni a császárnak. A vadon termő Ganoderma gomba kevés hatóanyagot tartalmaz. A DXN a több, mint 200 ismert pecsétviaszgomba fajta közül mindössze ötöt talált alkalmasnak termeszésre.


Az RG méregtelenít, a GL kiegyensúlyoz

 

Az RG nagyon erős méregtelenítő. Addig kutat a testben, amíg meg nem találja a panasz helyét. Szedését követően a méregtelenítés tünetei lehetnek fejfájás, szédülés, hasmenés. Ezek nem mellékhatások! A Ganoderma gombának 4000 évre visszanyúló tapasztalatok, kutatások, orvosi szakvélemények alapján nincsenek mellékhatásai. Bármennyire is hihetetlen, de igenis való mindenkinek, kortól és nemtől függetlenül. Ezért is az első számú gyógynövénye a Hagyományos Kínai Orvoslásnak. Legyengült, idős szervezet esetén egyből nem javasolt a szedése, mert az erőtlen szervezetből hirtelen távozó mérgektől olyan rosszul érezheti magát (átmenetileg) az ember, hogy egy életre elmegy a kedve a pecsétviaszgombától. Ezt a kellemetlenséget simán el lehet kerülni azzal, hogy először felerősítjük a szervezetet Ganocéliummal (GL), és utána kezdjük fokozatosan adagolni a Reishi Gano-t (RG).

 

A GL-nek kevésbé agresszív a méregtelenítő hatása. Erőssége inkább a felépítésben és a kiegyensúlyozásban rejlik. Ezért is javasolt a Ganoterápiát először GL porral/kapszulával kezdeni. 85 éves nagymamámnak sem adunk még RG-t. 2 szem GL kapszulát szed 3 hónapja, és a jobb térdén lévő csúnya daganat nagyon szépen lelohadt. Ezelőtt hosszú évekig mindig fájlalta, de szerencsére ezen kívül ép és egészséges.

 

DXN Reishi Mushroom Powder

 

Azok számra, akik a por alakú készítményeket kedvelik jobban, a DXN kifejlesztett az RG és GL optimális arányú por alakú keverékét, a Reishi Mushroom Powder-t (Pecsétviaszgomba por). Az RG-től édesebb, de még midig kesernyés ízű port szeretem elszopogatni, mert egyből a szájüregből felszívódva a fogakra, ínyre és torokra is kifejti hatását. A Ganozhi fogkrémben is megtalálható.

porok:

 

Pecsétviaszgomba kivonatok a DXN-től

 

Az én Ganoderma adagom

 

Én személy szerint a port és kapszulát is szedem. A kapszulával jobban be tudom tartani a napi adagomat, ami jelenleg 10 pár RG és GL kapszula.

 

A Ganoterápia a testre 5 szakaszban hat:

 

1. szakasz: Feltérképezés (1-30 nap)

2. szakasz: Méregtelenítés (1-30 hét)

3. szakasz: Szabályozás (1-12 hónap)

4. szakasz: Felépítés (6-24 hónap)

5. szakasz: Megújítás (1-3 év)

 

Angol nyelvű szakirodalomért kattints ide: Dato’ dr. Lim Siow Jin: Ganotherapy

 

Ganoderma gyógygomba terápia DXN termékekkel

 

A DXN Ganoderma adagolása

 

A számok RG és GL kapszula párokra vonatkoznak. Nagyon egyszerű a képlet:

1,2,4,6 pár kapszula (vagy ennek megfelelő mennyiségű Ganoderma por)

 

1. hét: 1 pár RG és GL

2. hét: 2 pár RG és GL

3. hét: 4 pár RG és GL

4. hét: 6 pár és fenntartani az adagot

 

Ez az adagolás normál, egészséges szervezet esetén javasolt. Amennyiben a méregtelenítés kellemetlen tünetei jelentkeznek, vissza kell állni egy időre a korábbi adagra. Súlyos esetekben mega-dózist írnak elő. Komolyabb panaszok esetén személyesen szoktam tanácsot kérni cégünk Ganoterapeutájától.

 

A DXN vállalat a világelső organikus Ganoderma termelője saját ültetvényekkel és egyedülálló, szabadalmaztatott technológiákkal és eljárásokkal. Akár az én oldalamon, vagy bárhol az interneten utána lehet nézni az ISO, GMP és sok más tanúsítványának, a cég és alapítóelnökének, dr. Lim kitüntetéseinek.

 

A DXN Ganoderma gombáját por és kapszula formájában is kínálja. RG-t és GL-t vehetünk porként és kapszulaként is, különböző kiszerelésekben. Erről részletesebben a termékek menüben tudsz tájékozódni.

 

Az RG (Reishi Gano) az pecsétviaszgomba 90 napos érése után a gomba testéből készül. A GL-t (Ganocélium) a gomba gyökeréből (micélium/gombafonal) állítják elő 14 napos érlelés után. A gombát rizspelyvában függőlegesen felfüggesztik, hogy ne kerüljön bele a talajból semmilyen szennyeződés. A szüretelést követően spóra szétválasztásos eljárással nyerik ki belőle a hatóanyagot. 20 kiló gombából 1 kilogramm vegytiszta Ganoderma kivonatot kapunk, és ezt hígítás nélkül dobozolják nekünk a legnagyobb körültekintéssel, odafigyeléssel. Ebből látható, hogy az ember a pénzéért 100% tisztaságú pecsétviaszgomba kivonatot (kizárólag hatóanyagot) kap. Ezért természetesen, ha összehasonlítjuk más kereskedelmi forgalomban lévő készítményekkel, elsőre drágának tűnhet. Ezt a minőséget ilyen alacsony áron a világon csak a DXN-től kapja meg az, akinek a minőség az első.

 

Aki nem hiszi, járjon utána. Google barátunk és a helyi boltok polcain fellelhető termékek címkéinek tanulmányozása után úgyis mindenki el tudja dönteni, mi a számára legmegfelelőbb. Én mindenképpen azt javaslom, hogy írja össze az ember (vagy fotózza le a címkét), milyen cég gyártja, honnan származik a termék, hogyan állítják elő, milyen az összetétele. Az interneten számos átveréssel találkoztam már. Volt köztük például szépen megszerkesztett tanúsítvány emblémája is, melynek utána keresve kiderült, hogy nem is létezik.

 

Ha mindezzel készen vagy, és nyilvánvalóan a DXN termékei mellett teszed le a szavazatodat, keress bátran, ha kérdéseid vannak. Ezek nagy részére a hírlevelemből is választ kapsz. Engem itt tudsz elérni: kapcsolatfelvétel a Kávékirállyal

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on