A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Miért is kezdtem el szabadidőmben másodállásban az iskolai angol tanítás mellett  gombáskávét árulni az interneten?

 

 

Kutyák, kerékpár, kávéüzlet

 

Takács Gergely, a Kávékirály története

 

 

1976-os ,,évjáratú" miskolci gyerek vagyok. Vendéglátós érettségim van, szakács is lehettem volna, de - a gyerekek nagy bánatára - angoltanár lettem. Szeretem az édességet, a sportot, a zenét és a jó filmeket és könyveket.  

 

Van 3 kutyám, két Amerikai Staffordshire Terrier és egy stafford- utcai vegyes keverék, akikkel panelban lakom. Kertesházból költöztem vissza., és nem mondtam le róluk. Beki, Bubu és Mézi csupa szív kis szeretetgombócok.

 

DXN kávé üzletem egyik célja a több szabadság a napi 3kutyasétáltatás mellett. Takács Gergely, kávékirály.hu

 

Az én DXN Ganoderma kávé üzletem egyik célja: kertesház a kutyáimnak.

 

 

 

Ez eléggé feszes napirendet követel, naponta háromszor le kell őket vinnem sétálni, mindezt főállású munka mellett, pontosan, időben az év 365 napján, ha esik, ha fúj. Imádom őket, de ez már 4. éve nagyon monoton és fárasztó mind testileg, mind idegileg az alap mindennapos ,,mókuskerék" mellett.

 

 

 Imádom a sportot, hobbim a BMX FLATLAND. Elég kemény összehangolni a munkámmal, és a kutyáimmal.

     

A DXN Ganoderma kávé üzlettel az egyik célom, hogy több szabadidőm legyen a hobbimra, a BMX Flatland-re. http://kavekiraly.hu/az_en_tortenetem


 

 

Tehát szükségem van egy szép, modern, új kertesházra, hogy a kutyáimtól nagyobb mozgásteret akarok és nekik is kicsit kényelmesebb, komfortosabb életük legyen, mert megérdemlik. Az célom egy Balaton-parti ház. Erre is meg kell keresnem a pénzt. Tanárként erre sajnos semmi esélyt sem látok. Végre élni is kéne és pénzt keresni, annyi szabadidővel, amennyi nekem tetszik.


 

Miért is dolgozom mellákállásban a szabadidőmben?


Egy olyan, versenyképes jövedelmet akarok, ami mellett nem kell a leendő nem létező nyugdíjamra támaszkodnom majd időskoromban - mert nyugdíjat bizony nem fogunk kapni, mint ezt Robert Kiyosaki is megjósolta, mint már oly sok dolgot. Ki fogja megtermelni nekünk?Én akarok GAZDÁLKODNI AZ IDŐMMEL, nem hagyom, hogy mások garázdálkodjanak vele!


Te is ismered azt az érzést, hogy kb délután 5 óra körül (jó esetben) fellélegzel, és végre letudtad a napi kötelező dolgaidat. Igen ám, de mire oda jut az ember, hogy magával is foglalkozzon, sokszor nagyon kimerült.

Én sok ismerősömhöz, nyugdíjas édesanyámhoz képest, (aki az egészségügyben ápolóként dolgozott) és 12 vagy több órás, váltott éjszakás-nappalos műszakban dolgoznak, még viszonylag szerencsésnek is mondhatom magam.


Imádom a Balatont. Itt éppen gyönyörű nyári időben szörfözöm.

 

Szörfözöm a Balatonon 1994 nyarán. Imádom a Balcsit! :)

 

 

 

Másképp képzelem el az életemet, nem azért akarok létezni, hogy dolgozzak végkimerülésig és ne tudjam élvezni az egyre kevesebb szabadidőmet. Nem is beszélve arról, hogy a folyamatos hajtás és stressz az egészségnek sem tesz jót hosszú távon.


Elégedett akarok lenni az anyagi helyzetemmel, saját magam akarom beosztani a munkaidőmet. A családomra, kutyáimra, hobbijaimra, barátokra - barátnőkre több időt akarok fordítani. szabadidőmhöz akarom igazítani a munkát és nem fordítva!


Ebben a rövid videóban BMX Flatland biciklimen gyakorlok

 


 


Hogyan ismertem meg a DXN Ganoderma kávét?

 

Kollégám, (és most már szponzorom) révén szereztem tudomást egy különlegesen finom és gyógyító hatású kávéról, és miután megkóstoltam, azonnal beleszerettem. A lúgosító kávé jótékony hatása és íze mellett rendkívüli lehetőséget is rejt  a Ganoderma üzlet. Miután még néhány honlapon utánaolvastam a témának, úgy döntöttem, csatlakozom.

 

 

Én így készítem el egyik kedvencem, a  DXN Lingzhi Coffee 3in1 egészséges Ganoderma gyógygombás kávét

 

 

 

Volt már egy kis tapasztalatom MLM vagy másnéven Network Marketing terén. Aktívan, lelkesen dolgoztam egy cégnél, aminek a direkt értékesítés a fő profilja, de a termékeket nem tudtam 100%-ig magaménak érezni. A 3 hetenként bónuszpont nullázódás és egyéb szigorú kvalifikációs korlátok nekem nagyon kötöttek, kényszerítősek voltak. A DXN-nél sosem esek vissza szintet, amit már egyszer elértem, ott maradok, és a BÓNUSZPONTjaim sem nullázódnak soha. 
Van aki azt kérdezi tőlem, mikor megtudja, hogy másodállásban is dolgozom online építve otthonról a üzletemet, hálózatomat:

,,Hogy van ehhez türelmed?"


Én erre azt szoktam válaszolni, hogy: ,,Nekem ahhoz nincs türelmem, hogy 65 éves koromig bejárjak minden nap dolgozni egy munkahelyre, ébresztőórára kelve, utálva a mókuskereket, azért a viccért, ami ma fizetésnek hívnak."

 


Jó esetben nem megy rá az ember egészsége és idegrendszere, de még bőven lehet aggódni amiatt, hogy mi lesz ha nyugdíjas lesz valaki? Koldusbotra jut, vagy a kis megtakarított pénze talán kifutja, amit eddig a bankban kuporgatott? Egy élet megtakarításáért a bank kamat címén egy sovány csontot dob neki, miközben ők milliárdokat kerestek vele a tőzsdén és az ingatlanpiacon?


Én inkább türelmes vagyok, mert hosszú távon bizony nagyon megéri. Jó pár hétköznapi ember a DXN-nel érte el azt, hogy senkinek sem tartozik elszámolással az idejével és nincs többé anyagi problémája.
Miért pont a DXN -t választottam a sok MLM cég közül?


Először is nagyon beváltak nekem a kávék, amiket megkóstoltam. A DXN Lingzhi Coffee 3 in 1 és a DXN Zhi Mocha nagy kedvenceim. A kávé az a fogyasztási cikk, amit az emberek mindig meg fognak venni, tehát gyakorlatilag eladja önmagát. A DXN kávét különlegessé és még egészségesebbé tévő Vörös Reishi (Ganoderma lucidum) pedig egy áldás: méregteleníti és regenerálja a szervezetet.

 

 

 

 


Saját vállalkozás, befektetés és kezdőtőke nélkül!


Vállalkozói szemszögből nézve: talán a legfontosabb, hogy a vállalat előnyben részesíti és hatalmas segítséget, technikai hátteret biztosít az üzletépítés online változatának. Tárhelyet és egy ilyen INGYENES (!) honlapot bocsát ingyen rendelkezésre, mint amit épp most böngészel, rengeteg kész, használható anyag tömkelegével, amelyből csak válogatni kell.Nagyon közel vagyok a tűzhöz:


A sors úgy hozta, hogy a számomra lehető legjobb csapatba sikerült bekerülnöm: a felsővonalas szponzorom (igen, elég fura kifejezés ,de a DXN-ben nincs főnök!) ,,hozta be" a DXN-t Európába, és fejlesztette ki az internetes hálózatépítési eszközöket, megalkotta ezt a csodálatos honlapot, biztosítván a technikai hátteret a zavartalan üzletépítéshez. Végül, de nem utolsó sorban elsőként nyitotta meg a DXN piacát Oroszországban és Ukrajnában online! Rengeteg tapasztalatot és tudást oszatnak meg velem. Nagyon jó emberi és szakmai kapcsolatba állunk: kiváló mentorok, rengeteget tanulok tőlük minden téren. Sosem kell viszont elszámolnom nekik azzal, mikor mennyit dolgozom. Végül is a saját érdekem, nem?

 

 
Kihasználom az internet nyújtotta rengeteg lehetőséget


A DXN-nek ">internetes hálózatépítés a fő profilja, és ezzel rengeteg időt energiát és pénzt takarítok meg.


Ha Te is úgy gondolod, hogy van türelmed ahhoz, hogy naponta pár óra munkát belefektetve megalapozd a családodét és saját jövődet, akarsz egy nyugodt, nélkülözésektől mentes korai nyugdíjaskort, akkor tedd meg az első lépést, töltsd ki a csatlakozási lapot és próbáld ki az első termékeidet. Javaslom a DSP csomagok valamelyikét, mert több, mint 100%-ban levásárolható az áruk. Mikor én csatlakoztam, sajnos még nem volt ilyen, de Neked most nagyon nagy szerncséd van! ;)


Természetesen ha nem akarsz foglalkozni az üzlettel, ugyanezzel a regisztrációval rendelhetsz kedvezményesen termékeket bármiféle üzleti és egyéb kötelezettség nélkül. Nincs kötelező és minimális rendelés, akkor és annyit vásárolsz, amennyi Neked jól esik.

 

 

Király a kávé, a kávé a király, Takács Gergő a Kávékirály! :DIlyen jól menne a kávébiznisz, hogy új kocsit vettem?


Nem akarom hülyíteni a népet, ezért gondoltam, tiszta vizet (de inkább egy kis ganodermás kávét) öntök a pohárba:


Időközben kiderült, hogy sokan azt hiszik és többen kérdezték is, hogy az új Fiat Tipo-mat a DXN-es jutalékomból vettem-e. Nem abból. Nem is a tanári fizetésemből, nem is lottónyereményből. Sajnos két nagyapám is meghalt, és az autó abból a pénzből van, amit életük során az unokáiknak - köztük nekem - spóroltak meg. Szóval ne írígykedjetek rám ezért.Adnak a DXN-nél céges autót?

 

Azt is kérdezték, hogy ez egy céges autó-e, amit használatra kaptam. Nem az. Igaz, csináltam egy DXN Car Incentive Program nevű Facebook oldalt, ahol természetsen az autóm látható. Mert van egy ilyen plusz lehetőség a DXN-nél, amit így neveztek el.

 

 

A DXN-nél a reklámért fizetnek?

 

Azért sem kapok pénzt, mert felmatricáztam. Nem a hirdetésért, reklámért fizetnek, hanem a termékforgalom alapján, amit a hirdetések eredményeznek.Gyakori kérdések és válaszok a DXN MLM üzletről, kattints ide:
GY.I.K. a DXN network marketingrőlTagsági regisztrációért kattints ide: DXN törzsvásárlói tagság

Dynamic Start Program (DSP) csomagok itt: DXN termékrendelés

 

 

Hozd meg a számodra legmegfelelőbb döntést, és ha még többet szeretnél tudni, iratkozz fel a hírlevelemre és keress engem is bátran, szívesen segítek!Keress itt: Takács Gergely elérhetőségei

 

 

Dokumentumfilm a DXN történetéről:

 

 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on